welcome to my official blogie> do follow my blog and for sure i will follow you back. thanks fer cooperate all :)

Monday, October 10, 2011

lama sudah tidak update belog

berhabuk dah belog aku
disebabkan kebohsanan yang melanda ini
membuatkan aku ingin memenuhi halaman belog aku pada tarikh ini hari

cuma nak share cerita yang aku meluangkan masa bersam
kawan aku tersayang iaitu nuna bakry semalam
okay sangat seronok setelah bertahun tak berjumpa #bertahun ke ? >.<

masa makan dekat jusco, kami terpesona dengan Sizzling Stonegrill, Jusco Tebrau City
hah ni gmbar yg sempat ditangkap sbelum menjamu hidangan


then selepas kenyang menjamu makanan yang tak berapa mengeyangkan tu kite orang decide untuk pergi ke Roost Juice Bar

best sangat err cool tempat nieh dho, selama aku 18 tahun dduk jb baru aku tau ade tmpt ni di lorong lorong susur bandar JB :)

there looks very cool cause of a vintage looking




make sure kalau you all semua datang jb, singgah lah tempat nieh, it is too cool guys <3

sweet kisses while big hugs

EykaZulaikha Zuraimi

1 comment:

  1. mcm seram je.hehe btw i xpnah g jusco tau.kesian x.haha

    ReplyDelete

thanks for comment yeh sayang :)