welcome to my official blogie> do follow my blog and for sure i will follow you back. thanks fer cooperate all :)

Monday, January 17, 2011

IlyaCraft Giveaway


today eyka join IlyaCraft giveaway pula. pagi tadi online. eyka sign in lahh blogger account eyka. niat di hati nak tgok update terbaru. n then eyka pon click dashboard. terjumpe lah update terbaru IlyaCraft nieh. so eyka trying to join lah. sesiapa yang berminat nak join same.oke click this IlyaCraft Giveaway.

Tarikh Give away: 17 Januari 2011 – 27 Januari 2011

Here r the presents:
Two Winners will get :
1. Printed flannel (Kaler dan design tertakluk pada Cik Ilya)
2. Reben (Tertakluk pada Cik Ilya)
3. Two duckies ^^ ( Ini korang boleh pilih nak kaler apa) ^^
Kalau banyak penyertaan, InsyaAllah Cik Ilya akan sediakan lebih banyak hadiah. Depends on the responds from u all^^

eyka just nak mencube nasib aje. HAHA mane tahu kali nieh nasib eyka kn. firstly eyka terasa nak join sebab eyka teruje dgn two duckies nieh. acctually eyka juga minat felt craft nieh eventhough baru melibat kan diri dalam dunia crafting HUHU. so try lah join giveaway IlyaCraft nieh. mane tahu nasib u all baik :)

SELAMAT MENCUBA

2 comments:

  1. Wahhhh mcm comel jee benda alah tuuu haha

    ReplyDelete
  2. yess :) nak ke? hehe bole tempah tau *ecehh

    ReplyDelete

thanks for comment yeh sayang :)